Ostatni post z poprzedniej strony:
Belmondo pisze:Glodnemu chleb na mysli
Raczej udka i piersi.

Moderatorzy: monsoon, fantomasz
Ostatni post z poprzedniej strony:
Belmondo pisze:Glodnemu chleb na mysli
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
musman76 pisze:adams pisze:tamat Tęcza
I do tego wąż - wyjątkowo śliskie symbole w naszym konserwatywnym kraju.
A na poważnie, posłuchałem kiedyś co nieco, ale nie zrobili na mnie większego wrażenia. Choć mogłem mieć ich muzykę nawet za darmo, nie skusiłem się jednak - nie było na co.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Sublime pisze:Rainbow Serpent to kolejny dowód na to, że bez odpowiedniego sprzętu nie ma co próbować grać.
Ukryj linki do posta |
Belmondo pisze:Eee tam, sa tacy co maja odpowiedni sprzet i produkuja jeszcze wiekszy plastik.
Ukryj linki do posta |
Sublime pisze:(...) grupy niestrawnych wodolejców typu Schonwalder, Kistenmacher czy VoLt. Powiedzieć szkoda czasu to trochę za mało.
Ukryj linki do posta |
Sublime pisze:Rainbow Serpent to kolejny dowód na to, że bez odpowiedniego sprzętu nie ma co próbować grać. "Futuregate" na swój sposób jest jeszcze ok, słychać jeszcze jakiś polot w tych nagraniach, ale reszta to totalne nieporozumienie.
Bardzo słabe brzmienie zajeżdżające plastikiem, dzięki któremu żadna płyta nie jest w żadnym stopniu możliwa do odróżnienia. Pełno niepotrzebnych często perkusyjnych dźwięków, które tylko jeszcze bardziej dręczą całość.
Tym sposobem RS dołącza (a raczej dołączyło) do grupy niestrawnych wodolejców typu Schonwalder, Kistenmacher czy VoLt. Powiedzieć szkoda czasu to trochę za mało. Słychać, że mogą, ale brzmienia w jakich się poruszają są odstraszające.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Sublime pisze:Biorąc pod uwagę tego typu muzyczne gnioty polskie produkcje spod szyldu Generatora, GAD Records czy innych wytwórni, Polacy wypadają na tyle zagranicznej "konkurencji" rewelacyjnie. Przemyślane koncepty albumów, urzekająca szata graficzna i bogactwo dźwiękowe, którego często brakuje w różnych koszmarkach ze stajni Groove czy SynGate.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Wróć do „Inni muzycy zagraniczni”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Użytkownicy online: 1 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość