Ostatni post z poprzedniej strony:
Też tak myślałem o sobie, ale wygląda że to bardziej problem z poziomem cukru.Belmondo pisze:To fakt. Nie pomyslalem o tym. Najwyrazniej sie starzeje.
Moderatorzy: fantomasz, monsoon, radek tymecki
Ostatni post z poprzedniej strony:
Też tak myślałem o sobie, ale wygląda że to bardziej problem z poziomem cukru.Belmondo pisze:To fakt. Nie pomyslalem o tym. Najwyrazniej sie starzeje.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
...i do tego Główny Urząd StatystycznyBelmondo pisze:Jako ze zazwyczaj zabierasz glos tylko raz w watku, to przyjalem zalozenie, ze juz sie nie odezwiesz, hehehehesmith pisze:
Rzecznik prasowy, czy jak ?
Eee, yyy... czyli się zgadzamy - powiedzieliśmy to samo na 3 sposoby.Belmondo pisze:To nie jest odstepstwo od regul. To jest po prostu, jak slusznie zauwazyl PM7, osiagniecie tego samego inna drogasmith pisze:
Miałem na mysli odstępstwo od reguł, polegające np. na tym, że zamiast grać akordy i pasaże, wykonawca wpływa na dźwięk w inny sposób
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Pitny też, bo roztwór wodny jakiegokolwiek miodu, pozostawiony na 1-2 dni do wstępnej fermentacji, zamienia miód w niezwykle skuteczny antybiotyk, nie pustoszący naszych organizmów--100% zdrowiaBelmondo pisze:Wujek ma na mysli ten pitny ?
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Stara proletariacka zasada mowi: wiedziec wszystko o wszystkichsmith pisze: ...i do tego Główny Urząd Statystyczny
To rzeklszy przechylil kwarte i wyproznil ja do dnaStefan pisze: Pitny też, bo roztwór wodny jakiegokolwiek miodu, pozostawiony na 1-2 dni do wstępnej fermentacji, zamienia miód w niezwykle skuteczny antybiotyk, nie pustoszący naszych organizmów--100% zdrowia
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |