Sprawy ogólneOficjalna strona www projektu

Moderatorzy: fantomasz, yeske

Awatar użytkownika

Jamick
Habitué
Posty: 1279
Rejestracja: 26 sty 2007, 14:44
Lokalizacja: ją dostaną
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #75922 autor: Jamick » 23 kwie 2009, 18:32

Ostatni post z poprzedniej strony:

Problem jest tylko w FF , pod IE normalnie jest widoczny :/
Nainstalowałem i nowy player miałem wersję10.0.12 coś tam..
ale też nie pomogło pod FF nie widzę :cry:
Czymże są chmury
Jeśli nie wytłumaczeniem nieba?
Czymże jest życie
Jeśli nie ucieczką przed śmiercią?

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST
Awatar użytkownika

Autor tematu
yeske
Dyżurny Inżynier
Posty: 4142
Rejestracja: 29 mar 2004, 12:53
Lokalizacja: Warszawa
Jestem muzykiem: Nie
Płeć: Mężczyzna - Mężczyzna
Wiek: 55
Kontaktowanie:
Status: Offline

Post #75926 autor: yeske » 23 kwie 2009, 20:22

Jamick pisze:Problem jest tylko w FF , pod IE normalnie jest widoczny :/
Nainstalowałem i nowy player miałem wersję10.0.12 coś tam..
ale też nie pomogło pod FF nie widzę :cry:

Czy mógłby ktoś jeszcze potwierdzić, czy to wina samego FF? Jeśli to się potwierdzi, będzie trzeba uderzać do supportu, w końcu software Player'a jest kupiony jak najbardziej legalnie :handup:
Jαrεκ

Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[José Carlos Somoza]

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


cykoelektryko
Stary wyga
Posty: 264
Rejestracja: 14 maja 2007, 5:01
Lokalizacja: RADOM
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #75931 autor: cykoelektryko » 23 kwie 2009, 22:20

yeske pisze:
Jamick pisze:Problem jest tylko w FF , pod IE normalnie jest widoczny :/
Nainstalowałem i nowy player miałem wersję10.0.12 coś tam..
ale też nie pomogło pod FF nie widzę :cry:

Czy mógłby ktoś jeszcze potwierdzić, czy to wina samego FF? Jeśli to się potwierdzi, będzie trzeba uderzać do supportu, w końcu software Player'a jest kupiony jak najbardziej legalnie :handup:
Ja mam FF i mam to samo co Jamick - nie wiem jaką mam wersje playera.

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

maius
Twardziel
Posty: 665
Rejestracja: 01 sty 2009, 15:52
Lokalizacja: Czarnylas
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #75944 autor: maius » 24 kwie 2009, 11:49

U mnie tak samo syćko corne
Pax Vobiscum

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

Jamick
Habitué
Posty: 1279
Rejestracja: 26 sty 2007, 14:44
Lokalizacja: ją dostaną
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #75947 autor: Jamick » 24 kwie 2009, 15:03

Mae pisze:U mnie tak samo syćko corne


jak syćko corne, to musi jaka zaraza :oops:
nebo jine cary :beee:
Czymże są chmury

Jeśli nie wytłumaczeniem nieba?

Czymże jest życie

Jeśli nie ucieczką przed śmiercią?

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

karłowicz m
Beton
Posty: 887
Rejestracja: 27 mar 2007, 20:29
Lokalizacja: KRAKÓW
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #75987 autor: karłowicz m » 25 kwie 2009, 21:26

U mnie działa wszystko jak należy :handup: :grin: :grin:
A tak przy okazji to mam małe pytanko:
Dlaczego pliki są w APE a nie FLACK, chodzi mi oto że w APE płyta jest w całości, nie jest podzielona na poszczególne utwory.
Broń Boże nie wybrzydzam, wychowałem się na taśmach. :mrgreen:
:hi: :hi: :hi:
Populus me sibilat,at mihi plaudo
Ipse domi simul ac nummos contemplar in arca

Horacjusz.

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

Autor tematu
yeske
Dyżurny Inżynier
Posty: 4142
Rejestracja: 29 mar 2004, 12:53
Lokalizacja: Warszawa
Jestem muzykiem: Nie
Płeć: Mężczyzna - Mężczyzna
Wiek: 55
Kontaktowanie:
Status: Offline

Post #75988 autor: yeske » 25 kwie 2009, 21:32

karłowicz m pisze:Dlaczego pliki są w APE a nie FLACK, chodzi mi oto że w APE płyta jest w całości, nie jest podzielona na poszczególne utwory.

To bez znaczenia, czy jest to APE, FLAC, SHN, WV, TTA czy coś jeszcze innego. Płyta i tak będzie w całości jako image CDDA.
Jαrεκ



Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[José Carlos Somoza]

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Sprawy ogólne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Studio Nagrań : Zastrzeżenia