Rozwój portalu ⇒ Upadek portalu midimania.pl
Moderator: fantomasz
-
Autor tematu - Dyżurny Inżynier
- Jestem muzykiem: Nie
- Kontaktowanie:
- Status: Offline
Upadek portalu midimania.pl
Na głównej stronie portalu od kilku dni wisi poniższa informacja. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?
"Niestety, nadchodzi taki moment, że trzeba zwryfikować różne życiowe plany. Adres midimania.pl istnieje w sieci już wiele lat, lecz wszystko wskazuje na to, że bezpowrotnie przestanie istnieć już 11.07.2011. Mimo szczerych chęci, dalsze inwestowanie w funkcjonowanie darmowego portalu hostingowego jest dla mnie coraz bardziej uciążliwe. Jeśli ktoś chciałby przejąć domene wraz z całym hostingiem (około 60GB) proszę o kontakt: admin@midimania.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub kom. 695 980 982. Jeśli nie znajdzie się chętny (wiąże się to z opłaceniem kosztów hostingu) - najpóźniej 12.07.2011 adres midimania.pl oraz wszystkie domeny zostaną zablokowane."
"Niestety, nadchodzi taki moment, że trzeba zwryfikować różne życiowe plany. Adres midimania.pl istnieje w sieci już wiele lat, lecz wszystko wskazuje na to, że bezpowrotnie przestanie istnieć już 11.07.2011. Mimo szczerych chęci, dalsze inwestowanie w funkcjonowanie darmowego portalu hostingowego jest dla mnie coraz bardziej uciążliwe. Jeśli ktoś chciałby przejąć domene wraz z całym hostingiem (około 60GB) proszę o kontakt: admin@midimania.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub kom. 695 980 982. Jeśli nie znajdzie się chętny (wiąże się to z opłaceniem kosztów hostingu) - najpóźniej 12.07.2011 adres midimania.pl oraz wszystkie domeny zostaną zablokowane."
Ostatnio zmieniony 06 paź 2011, 9:07 przez yeske, łącznie zmieniany 2 razy.
Jαrεκ
Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[José Carlos Somoza]
Zacząłem podejrzewać,
[José Carlos Somoza]
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
TEST
-
- Beton
- Jestem muzykiem: Tak
- Ulubieni wykonawcy: Zazwyczaj słucham samego siebie, bo lubię :)
- Kontaktowanie:
Strona już się nie wyświetla poprawnie, czyli należy rozumieć że działalność midimanii została zawieszona. Przykre.
Ukryj linki do posta |
-
Autor tematu - Dyżurny Inżynier
- Jestem muzykiem: Nie
- Kontaktowanie:
I oczywiście jakiś k**as zarejestrował domenę na handel i reklamiarstwo. kolejne k***stwo, ot co.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2011, 9:11 przez yeske, łącznie zmieniany 2 razy.
Jαrεκ
Zacząłem podejrzewać,
[José Carlos Somoza]
Zacząłem podejrzewać,
[José Carlos Somoza]
Ukryj linki do posta |
-
- Niedoświadczony
- Jestem muzykiem: Nie wiem
yeske pisze:I oczywiście jakiś k**as zarejestrował domenę na handel i reklamiarstwo. kolejne k***stwo, ot co.
To było to przewidzenia, ze ktoś ją sobie weźmie odkąd przeszła do puli wolnych domen

Ukryj linki do posta |
-
- Habitué
- Jestem muzykiem: Nie wiem
I oczywiście jakiś k**as zarejestrował domenę na handel i reklamiarstwo. kolejne k***stwo, ot co.
A tam odrazu ostre słowa, jest demokracja i wolny rynek - lepiej to niz przydziały domen na kartki albo za zasługi, a takie teraz czasy że najpierw się buduje jakiś portal potem upada bo brak środków ale ludzie przyzwyczajeni do nazwy czyli są odwiedziny i już reklama działa. Nie mioże to stać odłogiem i pewnie za jakiś czas albo upadnie całkkiem bo ludzie już chodzić nei będą ze względu na brak treści, albo to kupi jakaś Yamaha czy inny korg i zrobi przekierowanie....
Czymże są chmury
Jeśli nie wytłumaczeniem nieba?
Czymże jest życie
Jeśli nie ucieczką przed śmiercią?
Jeśli nie wytłumaczeniem nieba?
Czymże jest życie
Jeśli nie ucieczką przed śmiercią?
Ukryj linki do posta |
-