OprogramowanieLMMS problem z vst

Sekwencery, edytory, konwertery, plug-iny

Moderator: fantomasz


Autor tematu
mirror
Stary wyga
Posty: 322
Rejestracja: 14 sie 2007, 10:37
Lokalizacja: Kwidzyn
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Kobieta - Kobieta
Status: Offline

LMMS problem z vst

Post #116419 autor: mirror » 19 kwie 2020, 16:38

Witam. Zaczęłam bawić się w komponowanie. Używam programu LMMS. Wszystko pięknie, zainstalowałam vst eminent 310u, jednakże opróćz eminenta słychać też pianino (taki dźwięk standardowy z wtyczki vestige) słychać też go we wbudowanych wtyczkach . Wiecie jak go wyłaczyć, by grał tylko eminent?
Wielbię el muzykę. :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST

Autor tematu
mirror
Stary wyga
Posty: 322
Rejestracja: 14 sie 2007, 10:37
Lokalizacja: Kwidzyn
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Kobieta - Kobieta
Status: Offline

Post #116420 autor: mirror » 19 kwie 2020, 16:44

Już sobie poradziłam. Usunęłabym temat, ale nie mogę tego zrobić.
Wielbię el muzykę. :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Autor tematu
mirror
Stary wyga
Posty: 322
Rejestracja: 14 sie 2007, 10:37
Lokalizacja: Kwidzyn
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Kobieta - Kobieta
Status: Offline

Post #116423 autor: mirror » 21 kwie 2020, 20:44

Jednak w LMMS działy się inne cyrki z dźwiękiem i tworzę w Cakewalk. Polecam :handup:
Wielbię el muzykę. :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości

Studio Nagrań : Zastrzeżenia