OprogramowanieAKS- Szukam dobrej wtyczki VST

Sekwencery, edytory, konwertery, plug-iny

Moderator: fantomasz

Awatar użytkownika

Belmondo
Habitué
Posty: 5775
Rejestracja: 10 maja 2004, 12:59
Lokalizacja: W-wa
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #86730 autor: Belmondo » 07 cze 2010, 14:34

Ostatni post z poprzedniej strony:



Kliknac na download ?

Pozdr
Let us be thankful we have commerce. Buy more. Buy more now. Buy. And be happy

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST

RAFMOCK
Niedoświadczony
Posty: 31
Rejestracja: 17 lut 2010, 18:22
Lokalizacja: Pszczółki
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #86732 autor: RAFMOCK » 07 cze 2010, 17:06

Nie ma download. Jest napisane,że trzeba się zalogować.Pytanie tylko jak?
RM

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


VCOrhubarb
Nowicjusz
Posty: 17
Rejestracja: 25 sty 2010, 18:47
Lokalizacja: z wykopalisk ;-)
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #86738 autor: VCOrhubarb » 07 cze 2010, 19:50

Trzeba cos kupic i zarejestrowac produkt :-)

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

Belmondo
Habitué
Posty: 5775
Rejestracja: 10 maja 2004, 12:59
Lokalizacja: W-wa
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #86739 autor: Belmondo » 07 cze 2010, 20:56

RAFMOCK pisze:Nie ma download. Jest napisane,że trzeba się zalogować.Pytanie tylko jak?


Jest. Tylko trzeba sie zalogowac. A zeby sie zalogowac trzeba miec tam konto. A zeby miec tam konto, trzeba, jak wyzej napisane, posiadac *legalna* kopie jakiejkolwiek wtyczki NI.

Tyle, ze jakakolwiek emulacja tego instrumentu to porazka (znam wszystkie). Brzmieniowo, to zupelnie inne produkty i kazda emulacja jedzie cyfra w najgorszym wydaniu, wiec wyklucza jakiekolwiek bardziej powazne uzycie. Jedyna wartosc takich wynalazkow jest taka, ze mozna probowac podpatrzec jak mozna oryginalnie routowac sygnal audio i sterujacy, ale to tez srednio przydatne, bo wiekszosc obecnych syntezatorow ma tor audio ustawiony na stale.

Pozdr
Let us be thankful we have commerce. Buy more. Buy more now. Buy. And be happy

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Studio Nagrań : Zastrzeżenia