OprogramowanieFL Vocoder

Sekwencery, edytory, konwertery, plug-iny

Moderator: fantomasz


Autor tematu
LutZek
Stary wyga
Posty: 269
Rejestracja: 26 maja 2008, 22:46
Lokalizacja: Tychy
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

FL Vocoder

Post #69582 autor: LutZek » 05 paź 2008, 19:31

Chciałem użyć Vocodera z FL Studio podczas rozmowy "na żywo" używajac mikrofonu. Aby to zrobić w mixerze w okienku "in" należy wybrać "analog mix" (czy coś w ten deseń), tylko ja w tym okienku nie mam żadnej opcji (tylko "none"). Co jest nie tak?? :cry:

Proszę o pomoc

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST

Mateusz
Niedoświadczony
Posty: 34
Rejestracja: 05 sie 2008, 15:53
Lokalizacja: podkowa leśna
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #69627 autor: Mateusz » 07 paź 2008, 9:10

musisz zainstalować sterowniki ASIO i wybrać odpowiedni interfejs w Audio Settings.
Jeśli nie masz sterowników ASIO dedykowanych dla swojej karty (czyli nie możesz wybrać urządzenia z ASIO w nazwie w ustawieniach), to zainstaluj ASIO4ALL

http://www.asio4all.com/
Ostatnio zmieniony 07 paź 2008, 9:11 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Autor tematu
LutZek
Stary wyga
Posty: 269
Rejestracja: 26 maja 2008, 22:46
Lokalizacja: Tychy
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #69647 autor: LutZek » 07 paź 2008, 21:53

Dzięki - wszystko podpięte - działa :D:D:D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Studio Nagrań : Zastrzeżenia