OprogramowaniePROBLEM KONFIGURACJI SPRZETU STUDYJNEGO

Sekwencery, edytory, konwertery, plug-iny

Moderator: fantomasz


Autor tematu
VICTORIA
Niedoświadczony
Posty: 42
Rejestracja: 19 lis 2008, 12:12
Lokalizacja: SIEMONIA
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

PROBLEM KONFIGURACJI SPRZETU STUDYJNEGO

Post #71318 autor: VICTORIA » 20 lis 2008, 22:20

SZUKAM FACHOWEJ POMOCY ODNOSNIE KONFIGURACJI SPSZETU STUDYJNEGO MIN VIRUSA TI KTÓRY NIE CHCE MI SIE SYNCHRONIZOWAC Z PROGRAMEM-JUSTYNA

[ Komentarz dodany przez: yeske: 2008-11-20, 22:28 ]
Jak będziesz tak wrzeszczeć to nie zdziw się, jak szybciutko zarobisz ostrzeżenie... :sad:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 22:28 przez VICTORIA, łącznie zmieniany 1 raz.
JUSTYNA

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST

radek tymecki
Habitué
Posty: 2198
Rejestracja: 20 mar 2005, 13:05
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Kontaktowanie:
Status: Offline

Post #71386 autor: radek tymecki » 21 lis 2008, 22:46

Z jakim programem?
Serwis i naprawy starych sprzętów analogowych radek.tymecki@op.pl

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Autor tematu
VICTORIA
Niedoświadczony
Posty: 42
Rejestracja: 19 lis 2008, 12:12
Lokalizacja: SIEMONIA
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #71683 autor: VICTORIA » 25 lis 2008, 18:19

Witaj pracuje na programie cubase program widzi virusa ale zawieszaja mi sie instrumenty nawet po nagraniu 4 sladow
JUSTYNA

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Studio Nagrań : Zastrzeżenia