Ostatni post z poprzedniej strony:
Artur, dzięki za te wpisy!

Moderator: fantomasz
Ostatni post z poprzedniej strony:
Artur, dzięki za te wpisy!Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Link: | |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
To prawda,ale KS ma taki dorobek, że podejrzewam raczej na leki wystarczaLord Rayden pisze:@tommsonn - no właśnie kasę na lekarstwa trzeba mieć aby ją wydać. Więc może KS potrzebuje pieniędzy.
Miałem na myśli nie granie jako takie, ale świeżość pomysłów. Z wiekiem każdy się wypala i dotyczy to nie tylko artystów. Nie śledzę kariery Rolling Stones'ów, ale podejrzewam że też już odgrzewają kotletyLord Rayden pisze: Wiek ? Czy to ma znaczenie ? Jeśli nie ma Alzheimera, nie jest głuchy i jako tako sprawny fizycznie to na pewno ma siłę stukać w klawisze. W końcu Rolling Stones to stare dziadki a dalej szaleją.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
będzie ciężko o ten ogień bo Klaus jakiś czas temu wspominał, że ma problem z operowaniem palcami w sensie że to już nie to co było jak był młody : ( Ja spodziewam się raczej kolejnego krążka i spokojnego na nim klimatu - takiego "sekwencyjnego ambienciku" właśnie. Fajerwerków trzeba niestety będzie szukać na starszych nagraniach - dobrze, że jest tego trochę : )pw pisze:Po tym urywku nie wiadomo czy to będzie godzina takiego sekwencyjnego ambienciku, czy jednak coś tam od czasu do czasu wybuchnie.
Ukryj linki do posta |
Też tak uważam. Zobaczymy jak cały album, ale ten kawałek ma w sobie coś wspaniałego. Niby na pierwszy odsłuch taki ambientowy, na myśl od razu przychodzi dość przeciętny Silhouettes, ale to zupełnie coś innego. Czekam jak na zbawienie do 10 czerwcaphaedra pisze:Tydzień temu przesłuchałem fragment utworu 'Osiris" i powiem Wam, że jestem pod wrażeniem. Zapowiada się kolejny, ciekawy album Mistrza. Zamówiłem już płytę i czekam do premiery. Okładka albumu jest piękna. To najciekawsza okładka płyty KS od lat.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |