Jestem wciąż dysponentem domeny elmusic.eu
Może ktoś z Was ma dobry pomysł na jej wykorzystanie?
Można by np. udostępnić wybranej/wybranym osobie/osobom wybrane subdomeny do prowadzenia indywidualnych stron muzycznych, coś jak kraftwek.elmusic.eu, klaus-schulze.elmusic.eu itp.
Może jakieś lepsze pomysły? Jakieś wiki.elmusic.eu czy forum.elmusic.eu ??
Aktualności ⇒ elmusic.eu - pomysły na wykorzystanie domeny
Moderator: fantomasz
-
Autor tematuZweryfikowany - Dyżurny Inżynier
- Status konta: √ OK
- Imię i nazwisko: Jarek Wiktorowicz
- Jestem muzykiem: Nie
- Ulubieni wykonawcy: Klaus Schulze |'|, Tangerine Dream |'|
- Zawód: Inżynier elektronik
- Zainteresowania: Muzyka Elektroniczna, aktywność fizyczna, literatura S-F, podziwianie piękna, dłubanie w nosie
- Kontakt:
- Status: Offline
elmusic.eu - pomysły na wykorzystanie domeny
Jαrεκ
Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[José Carlos Somoza]
Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[José Carlos Somoza]
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Reklama pomoże opłacić serwer. Nie blokuj jej.
-
Zweryfikowany - Twardziel
- Status konta: √ OK
- Imię i nazwisko:
- Ulubieni wykonawcy: Berliniarze
- Zawód:
- Zainteresowania:
Nie jestem mocny od strony technicznej, ale sam pomysł takiej el-muzycznej "wiki" byłby całkiem w porządku. Praktycznie wszystkie możliwe informacje wyłożone w jednym miejscu.
Sublime
Ukryj linki do posta |
-
- Beton
- Status konta: Podejrzane
- Imię i nazwisko:
- Jestem muzykiem: Nie wiem
- Ulubieni wykonawcy:
- Zawód: Wyuczony: politolog
Wykonywany: autor artykułów, pracownik administracji, marketingowiec, twórca treści dla stron marketingowych i inne bezsensowne anglicyzmy oraz wiele innych rzeczy z którymi sobie radzę choć nikt mi nie wierzy. - Zainteresowania: Wszystkie ogólne dziedziny nauki i filozofii których przedmiot nie jest nieprzewidywalny + trochę historii i kultury szeroko pojętej.
Wszystko na raz:
wiki, udostępnienie domen, forum, można by pod tym uruchomić też portal poświęcony zagadnieniom sprzętowym i wydarzeniom artystycznym, sklep z instrumentami i softem, bazę sklepów, bazę muzyków i producentów, ogłoszeń, zleceń etc. Tak żeby wszystko co związane z muzyką elektroniczną było do znalezienia w jednym miejscu i poszczególne części wzajemnie się promowały.
Oczywiście od razu wszystko w wersji anglojęzycznej i docelowo kolejnych.
W każdej niemal pracy wymagane jest doświadczenie i prawie nigdzie nie można go zdobyć, więc za kwitek z referencjami wiele rzeczy różni studenci mogą Ci zrobić za darmo, najgorzej będzie ze stroną czysto techniczną.
Zależy od dostępnego czasu, środków, i tego czy byś był skłonny prowadzić wokół tego działalność i zmontować jakiś zespół do obsługi tego.
Warto sprawdzić czy nie dałoby się na takie przedsięwzięcie dostać dofinansowania na "projekt innowacyjny".
wiki, udostępnienie domen, forum, można by pod tym uruchomić też portal poświęcony zagadnieniom sprzętowym i wydarzeniom artystycznym, sklep z instrumentami i softem, bazę sklepów, bazę muzyków i producentów, ogłoszeń, zleceń etc. Tak żeby wszystko co związane z muzyką elektroniczną było do znalezienia w jednym miejscu i poszczególne części wzajemnie się promowały.
Oczywiście od razu wszystko w wersji anglojęzycznej i docelowo kolejnych.
W każdej niemal pracy wymagane jest doświadczenie i prawie nigdzie nie można go zdobyć, więc za kwitek z referencjami wiele rzeczy różni studenci mogą Ci zrobić za darmo, najgorzej będzie ze stroną czysto techniczną.
Zależy od dostępnego czasu, środków, i tego czy byś był skłonny prowadzić wokół tego działalność i zmontować jakiś zespół do obsługi tego.
Warto sprawdzić czy nie dałoby się na takie przedsięwzięcie dostać dofinansowania na "projekt innowacyjny".
Ukryj linki do posta |
-
- Habitué
- Status konta: Podejrzane
- Imię i nazwisko:
- Jestem muzykiem: Nie wiem
- Ulubieni wykonawcy:
- Zawód:
- Zainteresowania: muzyka !!!
Nazwa domeny jest niestety bylejaka. Nie wiem czy dzisiaj tez sens ma tworzenie wszystkiego w jednym miejscu, choc 10 lat temu sugerowalem tu cos w podobnej sprawie. Swiat teraz chyba powoli zaczyna odchodzic od 'jedngo miejsca', zeby za ilesdziesia lat znowu wrocic
.

Let us be thankful we have commerce. Buy more. Buy more now. Buy. And be happy
Ukryj linki do posta |