yeske pisze:A co jest na pozostałych czterech krążkach?
And, for the really big Crises fans out there, a 3
CD + 2 DVD boxed set, which includes the full
Wembley concert on the second and third CDs,
plus a 50 minute 'Crises at Wembley' DVD and a
second DVD with Mike's 2013 5.1 remix of the
album.
Teraz sam już głupieję, bo nie mogę znaleźć tego tematu na Sieci, gdzie zamieszczali GIFa z dzwonami w chmurach. Ale zdaje się, że tam po prawej stronie w wodzie są jedne też?
[ Dodano: 2013-10-18, 18:33 ]
Nie mówiąc już o dłoniach, które pojawiają się również w wodzie na okładce "Islands". No a tytuł jednoznacznie nawiązuje też do "Amarok".
[ Dodano: 2013-10-18, 18:47 ]
Z jednej rozmowy fanów:
"Does anyone else notice the Tubular Bell symbol in the bottom right corner of the opening... reflected on the water?"
"Yes, there are many t. bells in the water... they are hidden... There are many tb hidden in the water and one in the rock hidden through the hands. first, you don't notice them, but there are..."
Jak obraca się okładkę, to widać ledwo kontur dzwona, podejrzewam, że ta okładka jest nieco hologramowa czy coś i pod odpowiednim kątem widać dzwon.
Złapię się tego tematu. Nigdy nie byłem skory do zapoznania się z twórczością MO, dlatego chciałbym się dowiedzieć, co moglibyście mi polecić na dobry początek? I dlaczego to mogłoby być Tubular Bells?
Słucham sobie Five Miles Out i zdaje mi się, że w początkowej części Taurus II przewija się ta sama melodia co w tytułowym kawałku na końcu płyty. Fajna "melodia ramowa" albumu. (Ale mogę się mylić )
pozdr
There are words that should never drift in the air - Öszibarack
Można tak powiedzieć,ale po co tak mówić - S. Tym
Słucham sobie albumu koncertowego z występu w Polsce. Z tego co się orientuję jeden koncert był
Włączyłem pierwszą część i brzmi świetnie
Właśnie wrzucili na Deezera, pewnie na Spotify też jest.
pozdr
There are words that should never drift in the air - Öszibarack
Można tak powiedzieć,ale po co tak mówić - S. Tym