Nowe brzmienia, nowe rytmy ⇒ „Leksykon polskiej i światowej muzyki elektronicznej” do pobrania za darmo -Polecam
Moderator: fantomasz
-
Autor tematuZweryfikowany - Stary wyga
- Status konta: √ OK
- Imię i nazwisko:
- Jestem muzykiem: Nie
- Ulubieni wykonawcy: Klaus Schulze, Tangerine Dream, Ian Boddy, Redshift, ARC, Mike Oldfield, Vangelis
- Zawód: Tłumacz
- Zainteresowania: Berliner Schule, IDM
- Status: Offline
Re: „Leksykon polskiej i światowej muzyki elektronicznej” do pobrania za darmo -Polecam
O, dzięki, zerknę!
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Reklama pomoże opłacić serwer. Nie blokuj jej.
-
Zweryfikowany - Stary wyga
- Imię i nazwisko: Marcin Żmuda
- Jestem muzykiem: Tak ♫♫
- Ulubieni wykonawcy:
- Zawód:
- Zainteresowania:
- Kontakt:
Oj,długa droga jeszcze... Zasada Nieskończoności Lubarskiego mówi że "zawsze jest jeszcze jeden błąd"
Chociaż doceniam kawał włożonej w to dotąd pracy, to cóż - wyszło na jaw, że muzyka elektroniczna w takim ujęciu to jest temat ogromny. Chociażby lista najpopularniejszych utworów Klausa Schulze - gdzie nie zgodzę się z ani jedną wymienioną tam pozycją
tudzież widzę, że większy nacisk położono na elektronikę taneczną/współczesną, natomiast klasycy potraktowani są już bardziej pobieżnie. Jarre ma na imiona Jean-Michel, nie Michael. itd itd. - sporo takich merytorycznych drobiazgów. Niemniej widzę równie dużo pracy włożonej w zebranie tych informacji w jedno miejsce/wydawnictwo - i warto to kompendium dopracować. A raczej - dopracowywać, bo to praca na lata...

Chociaż doceniam kawał włożonej w to dotąd pracy, to cóż - wyszło na jaw, że muzyka elektroniczna w takim ujęciu to jest temat ogromny. Chociażby lista najpopularniejszych utworów Klausa Schulze - gdzie nie zgodzę się z ani jedną wymienioną tam pozycją

Vermona Sound Terror
www.sensoria666.bandcamp.com
www.kwartetproforma.com
www.sensoria666.bandcamp.com
www.kwartetproforma.com
Ukryj linki do posta |
-
Autor tematuZweryfikowany - Stary wyga
- Imię i nazwisko:
- Jestem muzykiem: Nie
- Ulubieni wykonawcy: Klaus Schulze, Tangerine Dream, Ian Boddy, Redshift, ARC, Mike Oldfield, Vangelis
- Zawód: Tłumacz
- Zainteresowania: Berliner Schule, IDM
Pobrałem, poleciłem znajomym, ale nie znalazłem zespołu kumpla, Snow Crash Trio, to mi smutno
. Ale dobra robota wstępnie.

Ukryj linki do posta |