Ostatni post z poprzedniej strony:
Tu jesteśmy obaj zgodni. Inne głosy?fantomasz pisze:Myślę o 30 czerwca 2012. Chętnię jednak wysłucham Waszych propozycji.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Tu jesteśmy obaj zgodni. Inne głosy?fantomasz pisze:Myślę o 30 czerwca 2012. Chętnię jednak wysłucham Waszych propozycji.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Naprawdę!yeske pisze:btw: przed zamknięciem CES X powinniśmy mieć za sobą wydanie dwóch wcześniejszych woluminów - CES VI i CES VII...
Ukryj linki do posta |
O! To nie tylko ja mam z tymi okładkami problemSylwuś pisze:To może jakieś opracowanie graficzne.
Ukryj linki do posta |
timecage pisze:czcionka może być na licencji nie pozwalającej na jej dowolne użytkowanie
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Może nie będzie trzeba. Jak ktoś tu, na Forum, powiedział: młyny CES-u mielą powoli. Do wydania kolejnych części może minie 50 albo więcej lat i przy którejś z nich czcionka będzie dostępna bez żadnych ograniczeń.Sylwuś pisze:timecage pisze:czcionka może być na licencji nie pozwalającej na jej dowolne użytkowanie![]()
Ale jakiś zdolny grafik mógłby coś upichcić.![]()
Ukryj linki do posta |
Ja.musman76 pisze:Jak ktoś tu, na Forum, powiedział
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Hm, coś w tym jest, niewątpliwie. Pierwsza część była najciekawsza, myślę - chyba faktycznie dzięki wenie i zapałowi wokół wówczas całkiem nowego przedsięwzięcia. Później już było różnie; z trójki np. moją uwagę przykuł tylko jeden utwór, lecz to już inny temat.suncover pisze:[...] po otwarciu wysypały się nutki ku czci J. M. Jarre`a. [...]
licząc, że część siódma CES-u nawiąże jakością do czasów gdy młyny projektu były nowe a autorzy pełni weny i zapału.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Choćby dlatego warto robić ten projekt.musman76 pisze:z trójki np. moją uwagę przykuł tylko jeden utwór, lecz to już inny temat.
Muzyczny "Bilet na Marsa" fundowali nam także uznani artyści. O tym też warto pamiętać.musman76 pisze:chyba faktycznie dzięki wenie i zapałowi wokół wówczas całkiem nowego przedsięwzięcia.
Ukryj linki do posta |
Fakt, biorąc pod uwagę, jak bardzo ten utwór przypadł mi do gustu.fantomasz pisze:Choćby dlatego warto robić ten projekt.musman76 pisze:z trójki np. moją uwagę przykuł tylko jeden utwór, lecz to już inny temat.
Myślałem o tym ostatnio w kontekście nowszych części.fantomasz pisze:Muzyczny "Bilet na Marsa" fundowali nam także uznani artyści. O tym też warto pamiętać.musman76 pisze:chyba faktycznie dzięki wenie i zapałowi wokół wówczas całkiem nowego przedsięwzięcia.
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |